Megabite

STRATEGI, KREATIVITET, TEKNOLOGI

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur 
ridiculus mus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.
webdesign

Webdesign

Gjennom 15 års erfaring innen webdesign, designer vi nettsider som er mer enn bare form og farge og vi mener at det nå er viktigere enn noen gang med et godt webdesign. Webdesignet skal presentere virksomheten med rett profil og kommunikasjon og være innbydende og elegant. Vi leverer både responsiv webdesign og mobile nettsider.

Megabite har kontorer i Stavanger, Bryne og Egersund og har også stort fokus på søkemotoroptimalisering ved utvikling av webdesign for virksomheten din og kan tilby fotografering ved behov.
SEO

Digital markedsføring

Megabite har lang erfaring innen digital markedsføring. Vi har spesialisert oss innen søkemotoroptimalisering (SEO) Innholdsmarkedsføring og Google AdWords og kan bistå din virksomhet med å få digital synlighet i alle kanaler og synergier mellom disse. Vi har også tekstforfatter og bistår med foto og film. Kontakt oss for en gratis konsultasjon og en gjennomgang av din bedrifts behov, ønsker og mål. 

Megabite er AdWords sertifisert, og vil se behov for kjøpte annonser i sammenheng med organisk synlighet for å få størst mulig utbytte av ditt budsjett. 
Grafisk design

Konsept og grafisk design

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Donec sed odio dui. Donec sed odio dui. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Aktuelt

Hold deg oppdatert på våre siste prosjekter og nyheter. Vi jobber med mange spennende prosjekter for kunder over hele landet.

Noen referanser

Her er noen eksempler på nettsider, logo, grafisk design, film, foto. Klikk på linken under for enda flere referanser.
signaturhytten-logo-bkgrnd
Rogalandteater-ref
KLE_5773
banner-idea-petoro
link-logo

Webdesign

Hva er et godt webdesign? Mange tenker på det rent visuelle og ut fra det sier om en nettside er bra eller dårlig. Vi i Megabite har jobbet mye med statistikk og markedsføring og vet det krever mer en kun et fint webdesign. En behøver god navigering og god kommunikasjon i tillegg.

Responsivt Design

Et populært ord i disse dager er Responsivt Design. Kort fortalt er det en  nettside som skalerer seg etter alle skjermstørrelser og blir på den måten mobilvennlig. Tre spalter kan bli to på en tablet, og i sin tur en spalte på mobil. Dette krever kunnskap om faget utover kun å bruke en template i WordPress slik mange gjør.

Reklamebyrå med fokus på web

Megabite er et reklamebyrå med avdelinger i Stavanger, Bryne og Egersund og ble etablert i 2001. Vårt fokus har i alle disse årene vært web, gjennom både webdesign av nettsider, men også sikre høy kompetanse på søkemotoroptimalisering i de prosjekter vi er involvert i. Vi jobber mye sammen med våre kunder rundt kombinasjon av ulike deler av digital markedsføring.

Megabite er en gjeng med kreative sjeler med tverrfagelig kompetanse

Megabite består av 15 personer med bakgrunn innen grafisk design, webdesign, økonomi, markedsføring, e-business, front end utvikling, journalistikk, kunst, film, foto og kommunikasjon. Vi har høy kompetanse innen WordPress, Destinet og film. Vi er språksterke og har ressurser til å hjelpe deg med tekster på både norsk og engelsk.  
 

Megabite blogg

Aktuelle artikler om digital markedsføring. Tips om hvordan å nytte SEO, Facebook for å oppnå bedre resultater. Våre artikler har fokus på å øke trafikk til ditt nettsted. Markedsføring er et fag som er i konstant endring og vi belyser trender og teknikker for å få mer utbytte av ditt nettsted.

WEBDESIGN & SEO

Webdesign og kompetanse som gir god søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering ( SEO ) har aldri vært viktigere. De fleste av oss benytter Google til å finne produkter og tjenester, men få bedrifter har verken oversikt over egen synlighet, eller noen strategi for å bli sett. Megabite jobber strategisk sammen med deg som kunde og overfører kunnskap slik at du på egen hånd kan fortsette å være synlig også i framtiden. Et godt webdesign har fokus på SEO.

Megabite AS i Stavanger har deltatt i mange vellykkede SEO-prosjekter. Kontakt oss for referanser. >> Les mer
Webdesign i Stavanger
AdWords-Sertifisering-Nor

Ønsker du hjelp med annonsering på nett?

Ved hjelp av Google AdWords kan vi hjelpe deg med annonsering i søkenettverket til Google. Annonsering på nett er en god måte å bli synlig i det øyeblikket potensielle kunder gjør et søk etter en tjeneste du tilbyr. Med AdWords annonsering får du målbare resultater, høy fortjeneste og lave kostnader. Megabite har ansatte som er Google AdWords sertifiserte.

Les mer »