Megabite vokser

Stavanger, Jæren & Dalane

Vi bistår kundene våre med strategi, konseptutvikling, design og digital markedsføring.
Megabite samarbeider per i dag med over 700 kunder fra våre kontorer i Stavanger, Bryne og Egersund.
webdesign

Webdesign

Gjennom 20 års erfaring innen webdesign, designer og utvikler vi nettsider som er mer enn bare form og farge. Webdesignet skal presentere virksomheten med rett profil og kommunikasjon og være innbydende og elegant og tilpasset de krav for digital synlighet gjennom søkemotoroptimalisering (SEO). 

​Vi har et stor fokus på digital markedsføring og søkemotoroptimalisering og tilbyr også fotografering og filmproduksjon, innholdsproduksjon og kompetanse innen sosiale medier. 
 
Webdesign
Bilde på Megabite sine sider.

Digital markedsføring

Megabite har lang erfaring innen digital markedsføring. Vi har spesialisert oss innen søkemotoroptimalisering (SEO), Inbound marketing, Google Ads og kan bistå din virksomhet med å få digital synlighet i alle kanaler og synergier mellom disse. Kontakt oss for en gratis konsultasjon og en gjennomgang av din bedrifts behov, ønsker og mål. 

Megabite er Ads sertifisert, og vil se behov for kjøpte annonser i sammenheng med organisk synlighet for å få størst mulig utbytte av ditt budsjett. 
Digital markedsføring
Grafisk design

Grafisk design

Megabite er et reklamebyrå med stor fokus på digital markedsføring.

Vi har god kompetanse på grafisk design til alle former for trykksaker, og hjelper deg gjerne med for eksempel brosjyrer, produktark, DM, konvolutter og visittkort. Alt vi gjør er naturligvis i henhold til grafisk profil og målgruppen som skal nås.
Grafisk design

Aktuelt

Hold deg oppdatert på våre siste prosjekter og nyheter. Vi jobber med mange spennende prosjekter for kunder over hele landet.

Megabite blogg

Aktuelle artikler om digital markedsføring. Tips om hvordan å nytte SEO, Facebook for å oppnå bedre resultater. Våre artikler har fokus på å øke trafikk til ditt nettsted. Markedsføring er et fag som er i konstant endring og vi belyser trender og teknikker for å få mer utbytte av ditt nettsted.

Noen referanser

Her er noen eksempler på nettsider, logo, grafisk design, film, foto. Klikk på linken under for enda flere referanser.
signaturhytten-logo-bkgrnd
Rogalandteater-ref
KLE_5773
banner-idea-petoro
link-logo

Webdesign

Hva er et godt webdesign? Mange tenker på det rent visuelle og ut fra det sier om en nettside er bra eller dårlig. Vi i Megabite har jobbet mye med statistikk og markedsføring og vet det krever mer en kun et fint webdesign. En behøver god navigering og god kommunikasjon i tillegg.
Referanser

Responsivt Design

Et populært ord i disse dager er Responsivt Design. Kort fortalt er det en  nettside som skalerer seg etter alle skjermstørrelser og blir på den måten mobilvennlig. Tre spalter kan bli to på en tablet, og i sin tur en spalte på mobil. Dette krever kunnskap om faget utover kun å bruke en template i WordPress slik mange gjør.

Reklamebyrå med fokus på web

Megabite er et reklamebyrå med avdelinger i Stavanger, Bryne og Egersund og ble etablert i 2001. Vårt fokus har i alle disse årene vært web, gjennom både webdesign av nettsider, men også sikre høy kompetanse på søkemotoroptimalisering i de prosjekter vi er involvert i. Vi jobber mye sammen med våre kunder rundt kombinasjon av ulike deler av digital markedsføring.
Reklamebyrå i Stavanger

Megabite er en gjeng med kreative sjeler med tverrfagelig kompetanse

Megabite består av 15 personer med bakgrunn innen grafisk design, webdesign, økonomi, markedsføring, e-business, front end utvikling, journalistikk, kunst, film, foto og kommunikasjon. Vi har høy kompetanse innen WordPress, Destinet og film. Vi er språksterke og har ressurser til å hjelpe deg med tekster på både norsk og engelsk.  
 

Publiseringsløsning

En publiseringsløsning eller publiseringsverktøy er en type programvare som gjør at en kan vedlikeholde og bygge ut nettsider uten noen spesiell fagkompetanse innen web. Megabite forhandler flere typer publiseringsverktøy eller publiseringsløsning (CMS). Dette gjør oss i stand til å velge den løsningen som passer best til din virksomhet. Kom innom vårt kontor i Stavanger for en demo.
Publiseringsløsning

Digital markedsføring

Hva er digital markedsføring og hvordan skiller det seg fra tradisjonell markedsføring? Det ligger litt i ordet digital, dvs. bruk av teknologi foran trykte medier, radio og tv. Digital markedsføring er basert på den tradisjonelle med bruker teknologi for å selge produkter og bygge merkevare. Kjernen i all digital markedsføring er ofte nettsiden til bedriften. Megabite har lang erfaring med digital markedsføring og Facebook. Ta konktakt med oss for hjelp.
Digital markedsføring

Logodesign

En logo skal være en identitetsbygger og hjelpe bedriften å skille seg ut i markedet.

En logo består som oftest av navn, et grafisk symbol eller en kombinasjon av disse. Logoen skal fungere i alle størrelser og på alle medier, fra web og visittkort til avisannonser og store skilt og bannere.
Logodesign

WEBDESIGN & SEO

Webdesign og kompetanse som gir god søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering ( SEO ) har aldri vært viktigere. De fleste av oss benytter Google til å finne produkter og tjenester, men få bedrifter har verken oversikt over egen synlighet, eller noen strategi for å bli sett. Megabite jobber strategisk sammen med deg som kunde og overfører kunnskap slik at du på egen hånd kan fortsette å være synlig også i framtiden. Et godt webdesign har fokus på SEO.

Megabite AS i Stavanger har deltatt i mange vellykkede SEO-prosjekter. Kontakt oss for referanser. >> Les mer
Webdesign i Stavanger
SEO
AdWords-Sertifisering-Nor

Ønsker du hjelp med annonsering på nett? Google Ads

Ved hjelp av Google Ads kan vi hjelpe deg med annonsering i søkenettverket til Google. Annonsering på nett er en god måte å bli synlig i det øyeblikket potensielle kunder gjør et søk etter en tjeneste du tilbyr. Med Ads annonsering får du målbare resultater, høy fortjeneste og lave kostnader. Megabite har ansatte som er Google Ads sertifiserte.

Les mer »
Google Ads