Kurs i søkemotor­optimalisering SEO

Megabite AS tilbyr kurs i søkemotoroptimalisering SEO. Vi tilbyr ulike typer kurs, enten en til en med en mindre bedrift, til større bedriftsinterne kurs. Innimellom arrangeres også større kurs hvor ulike bedrifter blir invitert. Kursene avholdes i våre lokaler i Stavanger, Bryne eller Egersund, eller ute hos kunde etter behov. Vi har holdt kurs innen søkemotoroptimalisering i en årrekke og sett svært gode resultater sammen med våre kunder. 
Søkemotoroptmalisering Stavanger, Bryne og Egersund

Vil du forbedre digital synlighet for din bedrift. Lær SEO nå.

Megabite AS tilbyr kurs i søkemotoroptimalisering ( seo ). Vi tilbyr ulike typer kurs, enten en til en med en mindre bedrift, til større bedriftsinterne kurs. Innimellom arrangeres også større kurs hvor ulike bedrifter blir invitert. Kursene avholdes i våre lokaler i Stavanger, eller ute hos kunde etter behov. Vi har holdt kurs innen søkemotoroptimalisering i en årrekke og sett svært gode resultater hos sine kunder. 

Lær riktig strategi

Å bli godt synlig i Google og få mye trafikk fra søkemotorer er de fleste bedrifter ønsker, men få faktisk gjør noe med. Årsaken er enkel; mangel på kunnskap rundt temaet søkemotoroptimalisering SEO. Hvordan blir en synlig, hvordan får en klikk inn på nettsiden?

​Høy ranking i søkemotorer er gratis markedsføring og i tillegg er det også den mest effektive. De fleste av oss bruker Google som den viktigste kilde for ny informasjon omkring både produkter og leverandører samt andre ring som utløser kjøp av produkter eller tjenester. "å Google" er blitt et begrep de fleste kjenner. Vi responderer mer positivt til informasjon "vi finner" og ikke blir eksponert for som tradisjonell reklame (push). Måen vi handler på har endret seg fra å bli informert om varer og tjenester til å selv innhente informasjon. Er ikke din bedrift synlig i de kanaler som kunden henter informasjon i, eksempelvis Google vil en ha mindre sjanse til å få et salg. 

​De fleste selskaper som tilbyr seg å gjøre din nettside synlig, og tilbyr søkemotoroptimalisering som en tjeneste, tilbyr ofte kun å jobbe med de få sidene du har, samt spisse synlighet på noen få søkeord, ofte på teknisk plan. De viser til rapporter fra verktøy som finner noen feil i koden på nettsiden og bruker all energi på å hjelpe deg på de tekniske delene. Desverre gir ikke dette nok bredde og resultatet blir ikke som forventet. Megabite AS har jobbet i en årrekke med søkemotoroptimalisering og jobber ut fra andre prinsipper basert på å engasjere de besøkende og skape bredde i nettstedet, noe som Google responderer langt bedre på. Vi mener bestemt at dette er kunnskap som ikke vi skal sitte med selv, men formidle til de som faktisk skriver innhold og artikler på de ulike nettstedene. Kun gjennom å bygge ut nettstedet gjennom å gi relevant informasjon til kunder vil en lykkes på en god måte.

​Kursene har fokus på hvordan en kan skape innhold som engasjerer og skaper synlighet i Google. Vi går gjennom prosesser hvordan en optimaliserer den enkelte side på nettstedet og se helheten i kommunikasjonen. Dere lærer hvordan Google indekserer nettstedet og hvilke feil en må unngå. Kurset passer godt inn i en helthet innen markedsføring hvor en ser synergieffekter med tema som innholdsmarkedsføring og suksess på sosiale medier som Facebook.

Skap innhold

søkemotoroptimaliseringskurs seo stavanger
SEO kurs i Megabite regi har mye fokus på å analysere statistikk, måle egen synlighet, forstå verdi gjennom å skape relevant innhold, og gir innføring i riktig strategi for å gjennomføre det. Fokuset ligger ikke kun på den enkelte side, men hele nettstedet under ett. Et nettsted med mye informasjon skaper en bredde som gjør at trafikken blir større. Hver enkelt side kan skape trafikk og mange bekker små gjør en stor å - tanken gjør at den totale trafikken øker betydelig. Vi vil vise eksempler fra relevante kunder som har jobbet en tidsperiode med SEO og hvilke resultater det har gitt. 

Digital markedsføring og SEO

Det er viktig å se sammenheng i de tiltak en gjør innen markedsføring av din bedrift. Et kurs i søkemotoroptimalisering ( seo ) gir dere en innføring i begrepet innholdsmarkedsføring og Inbound Marketing og hvordan det kan være nyttig å vite i forbindelse med å gjøre nettstedet mer synlig. Vi forklarer sammenhengen mellom søkemotoroptimalisering (SEO) og Inbound Marketing, og hvordan mange tiltak hører sammen for å få god digital synlighet.