SEO - søkemotoroptimalisering i Stavanger. Vi tilbyr kurs tilpasset din bedrift sitt behov

Jobber du med innhold på ditt nettsted, tenk søkemotoroptimalisering SEO gjennom hele prosessen. Megabite AS tilbyr kurs for å utnytte potensialet.

Kurs i søkemotor­optimalisering SEO

Jobber du med å skape innhold som engasjerer. Lær SEO nå.

Megabite AS tilbyr kurs i søkemotoroptimalisering ( seo ). Vi tilbyr ulike typer kurs, enten en til en med en mindre bedrift, til større bedriftsinterne kurs. Innimellom arrangeres også større kurs hvor ulike bedrifter blir invitert. Kursene avholdes i våre lokaler i Stavanger, eller ute hos kunde etter behov.
seo kurs stavanger
Å bli godt synlig i Google og få mye trafikk fra søkemotorer er de fleste bedrifter ønsker, men få faktisk gjør noe med. Årsaken er enkel; mangel på kunnskap rundt temaet søkemotoroptimalisering ( seo ). Hvordan blir en synlig, hvordan får en klikk inn på nettsiden?

​Høy ranking i søkemotorer er gratis markedsføring og i tillegg er det også den mest effektive. De fleste av oss bruker Google som den viktigste kilde for ny informasjon omkring både produkter og leverandører samt andre ring som utløser kjøp av produkter eller tjenester. "å Google" er blitt et begrep de fleste kjenner. Vi responderer mer positivt til informasjon "vi finner" og ikke blir eksponert for som tradisjonell reklame (push).

​De fleste selskaper som tilbyr seg å gjøre din nettside synlig og tilbyr søkemotoroptimalisering som en tjeneste tilbyr kun å jobbe med de få sidene du har, samt spisse synlighet på noen få søkeord. Desverre gir ikke dette nok bredde og resultatet blir ikke som forventet. Megabite AS har jobbet i en årrekke med søkemotoroptimalisering og jobber ut fra andre prinsipper basert på å engasjere de besøkende og skape bredde i nettstedet. Vi mener bestemt at dette er kunnskap som ikke vi skal sitte med selv, men formidle til de som faktisk skriver innhold og artikler på de ulike nettstedene. Kun gjennom å bygge ut nettstedet gjennom å gi relevant informasjon til kunder vil en lykkes på en god måte.

​Kursene har fokus på hvordan en kan skape innhold som engasjerer og skaper synlighet i Google. Vi går gjennom prosesser hvordan en optimaliserer den enkelte side på nettstedet og se helheten i kommunikasjonen. Dere lærer hvordan Google indekserer nettstedet og hvilke feil en må unngå. Kurset passer godt inn i en helthet innen markedsføring hvor en ser synergieffekter med tema som innholdsmarkedsføring og suksess på sosiale medier som Facebook.

Skap innhold

søkemotoroptimaliseringskurs seo stavanger
Et SEO kurs hos Megabite AS vil i tillegg til å jobbe med den enkelte side og teknisk oppbygging av den, ha minst like mye fokus på selve innholdet. Ikke bare innhold på den enkelte side, men hele nettstedet under ett. Et nettsted med mye informasjon skaper en bredde som gjør at trafikken blir større. Hver enkelt side kan skape trafikk og mange bekker små tanken gjør at den totale trafikken blir betydelig økt.

Teknisk kvalitet

Teknisk kvalitet kurs seo stavanger
Tittel, beskrivelse, nøkkelord og frekvens er noen av de begrepene som blir forklart. Det å forstå hva Google ser etter når nettstedet indekseres er viktig informasjon for en web redaktør. Hvilken betydning har url, mengde tekst og hvordan en skriver overskrifter er ting som blir nøye forklart. Et kurs i søkemotoroptimalisering hos Megabite i Stavanger krever ikke noen tekniske ferdigheter.

Markedsføring

Det er viktig å se sammenheng i de tiltak en gjør innen markedsføring av din bedrift. Et kurs i søkemotoroptimalisering ( seo ) gir dere en innføring i begrepet innholdsmarkedsføring og hvordan det kan være nyttig å vite i forbindelse med å gjøre nettstedet mer synlig.