filmproduksjon_stavanger3

Reklamefilm og filmproduksjon

Det er lett å trykke play

Megabite Film lager reklamefilm, presentasjonsfilm, animasjon og innholdsproduksjon for små og store bedrifter. Vi kan levere film til alle budsjetter. 

Noen av våre produksjoner

Her er noen eksempler på produksjoner vi har produsert, regissert, klippet og redigert. Klikk på linken under for enda flere referanser.

Reklame og filmproduksjon

Det er lett å trykke play når en nettside tilbyr film som alternativ til å lese side opp og ned for å få informasjon om produkter, tjenester og nyheter. Megabite AS har jobbet mye med innholdsmarkedsføring hvor innhold og merverdi skal være den bærende delen av markedsføringen. Reklame- og presentasjonsfilm bør inngå som en naturlig del i dette, og er noe mange virksomheter burde benyttet seg mer av. Sammen med sosiale media som Facebook vil en alltid få god effekt ved å gjøre dette.

Vi tror flere virksomheter, spesielt produksjonsbedrifter, har mye å hente på en bedre presentasjon av sine produkter gjennom bruk av reklamefilm. Vis produktegenskaper, lag opplæringsvideoer og få presentert dette på flere kanaler.

Film, ikke så dyrt som du tror

En skal ikke gå mange år tilbake i tid før dette var så kostbart at få bedrifter tok seg råd til å lage reklamefilm. Både filmproduksjonen, og ikke minst visningsflatene som ofte var kino og tv, kostet mye. I dag har mediebildet endret seg drastisk med web, Youtube og sosiale medier som Facebook som gir gratis, eller billige flater til å vise film. 

Vi har hatt et sterkt kostnadsfokus og kan levere filmer til lav pris. Kontakt Megabite for å få et overslag over kostnadsrammer rundt filmproduksjon. 

Innholdsmarkedsføring og filmproduksjon

Film benyttes ofte  som "push" markedsføring, og den historisk mest vanlige filmtypen virksomheter benytter i markedsføring. Når vi i Megabite AS jobber forsøker vi sammen med kunde å se behov for "pull" markedsføring innen filmproduksjon. Kort fortalt prøve å se om virksomhten kan skape filmer som gir nytteverdi for forbruker/kunde og som kunden selv aktivt søker opp via kanaler som YouTube.

Bruk video / film til å få god eksponering på sosiale media som Facebook. Innholdsmarkedsføring og sosial media er noe flere blir oppmerksom på, og filmproduksjon vil bli en større del av markedsføring de neste årene. Det er viktig å huske på at under definisjon reklamefilm inngår også filmer som brukes til innholdsmarkedsføring.