Reklamebyrå i Stavanger, Bryne og Egersund

Megabite AS ble etablert i 2001 som et reklamebyrå med fokus på digital markedsføring

Reklamebyrå i Stavanger, Bryne og Egersund

Endelig et reklamebyrå i Stavanger med hovedfokus på utvikling av webløsninger

Megabite AS har siden oppstart i 2001 hatt hovedfokus på webdesign og utvikling av websider. Kompetansen går hånd i hånd med grafisk design da grunnkompetansen ofte er den samme. Våre webdesignere er utdannet innen grafisk design og har påbygg med web, eller opptil 13 års erfaring.

Vi mener denne kompetansen gir oss som reklamebyrå en bedre totalforståelse gjennom hele prosessen. Det betyr alt fra konsept, logo, profilmanual, trykksaker, webdesign og utvikling av nettsider. Vi kan det meste om digital synlighet og har spesialisert oss på søkemotoroptimalisering. Totalt sett vil dette gi deg som kunde merverdi av den enkle grunn at vi vet hva som skal til for å få nettsidene dine synlige. Vi har dette i tankene allerede på skissenivå. Da må det ikke inngås kompromisser i siste fase av prosjektet for å få synlighet i Google.

Megabite AS har kontor i Ipark på Ullandhaug, Bryne og Egersund.

Det å være et reklamebyrå med fokus på web gir oss en fordel. Vi forstår begge sider av den utfordringen med designer og programmerer som ikke forstår hverandre. Vi samarbeider med andre reklamebyrå i Stavanger og leverer publiseringsløsninger til dem sammen med implementering. Å være et reklamebyrå med fokus på digital synlighet tror vi vil gi våre kunder merverdi på sikt.

Aktuelt: