Publiseringsverktøy

Nå er det viktigere enn noen gang med et godt webdesign

Publiserings- verktøy

Publiseringsverktøy

På grunn av ulike behov forhandler Megabite flere publiseringsverktøy

Et publiseringsverktøy eller publiseringsløsning gjør en i stand til både å vedlikeholde og etablere nye nettsider uten annet enn generell datakunnskap som grunnlag.

Det er svært få nettsteder eller hjemmesider i dag som utvikles uten et publiseringsverktøy (også kalt publiseringsløsning, publiseringssystem eller CMS [Content Management System]). Markedet flommer over av ulike aktører og det er vanskelig å finne den riktige løsningen.

Megabite har valgt å forhandle forskjellige verktøy fremfor å utvikle et eget. Vi er dermed ikke låst til noen leverandør, har flere valgmuligheter og kan anbefale løsningen som er mest hensiktsmessig i forhold til pris og behov. Ta kontakt med oss, eller kom innom våre kontor i Stavanger for en demonstrasjon av ulike løsninger. 
Hva kjennetegnet et godt publiseringsverktøy? 10 års erfraring med ulike løsninger har lært oss at enkelhet i bruk er den viktigste egenskapen. Det er stor forskjell mellom de ulike publiseringsverktøy i markedet. Noen jobber ennå etter artikkelvisnings-prinsippet der en ikke ser resultatet før siden er publisert og live. Andre gir korrekt forhåndsvisning i programvaren hvor oppdateringer vises med en gang. For noen kunder er selvsagt spesialfunksjoner som netthandel viktig selv om dette reduserer utvalget av aktuell programvare.

Når Megabite eller andre lager webdesign til et nettsted, er det ofte en forutsetning at en kjenner publiseringsløsningen som skal benyttes. Årsaken er at en del publiseringsløsninger har begrensninger på hva som er mulig å implementere.

I dag har de fleste av våre kunder stort fokus på søkemotoroptimalisering. Det er stor forskjell på ulike publiseringsløsninger på hvor bra de er til å få nettsted synlig. Lages det korte og fine adresser, kan en sette inn beskrivelse og nøkkelord på hver side, lager løsninger site-map og robot.txt-filer?  Ta kontakt med oss, eller kom innom våre kontor i Stavanger for en demonstrasjon av ulike løsninger.

Destinet partnerprogram

Vi tilbyr et meget gunstig partnerprogram for deg som ønsker å kunne levere dynamiske nettløsninger i morgendagens publiseringsløsning. Er du et reklamebyrå, IT-selskap e.l. som tilbyr, eller ønsker å tilby, kunder gode webløsninger, kan Megabite AS gjennom en partneravtale tilby publiseringsverktøy med svært gode betingelser. Dere kan selv velge hvilke tjenester som er aktuelle for dere. Noen har egen designer og noen ønsker å implementere designet selv. Det er opp til dere hvilke tjenester vi skal levere.


I praksis vil vårt partnerprogram sette deg i stand til å levere fleksible nettløsninger som møter dagens og fremtidens krav, uten noen form for programmeringskunnskap. Partnerprogrammet er svært godt egnet for reklamebyråer og mindre IT-selskap som har fokus på web, og har behov for mer en kun programvaren. Megabite AS har 15 gode partnere i dag.