WordPress og sikkerhet

Alle WordPress innstallasjoner behover godt vedlikehold

Vedlikeholdsavtale for WordPress

WordPress er en open source løsning, og selv om alle nettbaserte programmer og tjenester kan bli hacket er det ingen tvil om at de som er basert på open source er mest utsatt. WordPress er i tillegg verdens mest brukte open source CMS verktøy noe som gjør det enda viktigere å ha fokus på sikkerhet. Desverre er det få leverandører av WordPress som har gode nok rutiner for oppdatering, noe som gjør nettstedet sårbart for hacking og angrepene øker i omfang.

​Megabite AS tilbyr vedlikeholdsavtale for alle sine WordPress kunder, men kan også overta driften av løsninger levert av andre.

​Vedlikeholdsavtalen inkluderer følgende:
 
  • ​Manuell oppdatering av WordPress versjon minimum to ganger pr. mnd. Manuelle oppdateringer er å foretrekke foran automatiske da en oppdatering kan gå galt om 3. parts programvare ikke støtter oppdateringen. Vi oppdaterer også ved alle trussler som oppstår.
  • ​Manuell og lokal back up. I tillegg til back up på webserver kjører vil også regelmessig lokal back up for å gi deg optimal sikkerhet. 
     
wordpress

Sikkerhet

En vedlikeholdsavtale sikrer at nettstedet har så god sikkerhet som overhode mulig, men kun av tekniksk karrakterer. Om en bruker har svakt passord, eller er uvarsom med egen sikkerhet kan nettstedet likevel bli angrepet. Skulle dette skje vil vi raskt kunne gjennopprette nettstedet til siste back up og tette alle sikkerhetshull.