Netthandel med WordPress

WooCommerce nettbutikk

WooCommerce er en gratis plugin til WordPress som gjør det enkelt å lage svært avanserte nettbutikker uten å måtte ha de store budsjettene. WooCommerce er laget for sømløs integrasjon mot WordPress og er den mest populære netthandelsløsningene i verden, noe som sørger for hyppige oppdateringer og funksjoner for de fleste behov uten kostbar programmering.

Fleksibiliteten i løsningen er stor noe som har medført til at 30% av alle nettbutikker i verden bruker WooCommerce i dag. Med WooCommerce kan du selge både fysiske og digitale produkter i din nettbutikk. Sammen med full støtte for avansert varianthåndtering er det få begrensninger. Det er også støtte for bookinger, medlemskap og månedlige abonnementer.

Det er støtte for flere kredittkortløsninger/betalingsløsninger uten mye ekstra arbeid.

WooCommerce er bygget med utviklerne i tankene. Siden det er basert på Open Source med et robust rammeverk i bunn kan vi i Megabite skalere nettbutikken til ditt behov. Det er full støtte for avansert import, noe som forenkler innleggelse av produkter og fremtidig oppdatering av priser i nettbutikken.  

Import av varer

Det er enkelt å importere varer fra eksempelvis Excel eller andre databasekilder for å forenkle innleggelse og fremtidig vedlikehold av nettbutikken. 

Kredittkort

Det er støtte i WooCommerce for flere typer kredittkort ut av boksen. Andre løsninger kan implementeres ved behov. 

VARIANTHÅNDTERING

Small, medium, large eller sort, hvit og grå, eller begge varianter. Svært mange produkter kommer i ulike varianter, også med samme varenummer. Dette er ingen hindring i WooCommerce nettbutikker. 
Megabite Stavanger
Tlf:  51 59 26 52
Postadresse: Postboks 8034, 4068 Stavanger
Besøksadresse: Ipark, Prof. O. Hanssensvei 7, 4021 Stavanger
Megabite Bryne
Tlf: 901 55 525
Postadresse: Pb. 115, 4379 Egersund
Besøksadresse: Forum Jæren, 5. etasje, Hetlandsgata 9, 4340 Bryne
Megabite Egersund
Tlf:  901 55 525
Postadresse: Pb. 115, 4379 Egersund
Adresse: Sokndalsveien 15, 4370 Egersund
Megabite Stavanger
Megabite Jæren & Dalane