WooCommerce nettbutikk

NETTHANDEL MED WORDPRESS


WooCommerce er en gratis plugin til WordPress som gjør det enkelt å lage svært avanserte nettbutikker uten å måtte ha de store budsjettene. WooCommerce er laget for sømløs integrasjon mot WordPress og er den mest populære netthandelsløsningene i verden, noe som sørger for hyppige oppdateringer og funksjoner for de fleste behov uten kostbar programmering.

Fleksibiliteten i løsningen er stor noe som har medført til at 30% av alle nettbutikker i verden bruker WooCommerce i dag. Med WooCommerce kan du selge både fysiske og digitale produkter i din nettbutikk. Sammen med full støtte for avansert varianthåndtering er det få begrensninger. Det er også støtte for bookinger, medlemskap og månedlige abonnementer.
Google Analytics Stavanger

Stor grad av fleksibilitet til lav kostnad

WooCommerce er bygget med utviklerne i tankene. Siden det er basert på Open Source med et robust rammeverk i bunn kan vi i Megabite skalere nettbutikken til ditt behov. Det er full støtte for avansert import, noe som forenkler innleggelse av produkter og fremtidig oppdatering av priser i nettbutikken. Det er støtte for flere kredittkortløsninger/betalingsløsninger uten mye ekstra arbeid. Arbeidsmengden avhenger av hvilken løsning som det er inngått avtale med.

Megabite AS har kontorer i Stavanger, Bryne og Egersund. Vi har opparbeidet oss mye kompetanse på WordPres WooCommerce og kan hjelpe deg med oppsett av nettbutikk. I forhold til svært mange andre løsninger blir kostnaden ofte betydelig lavere. Årsaken ligger i et stort nettverk med 3. parts utviklere som har laget mye støtte for ting som må kodes i andre systemer. Kontakt Megabite AS for et uforpliktende møte med gjennomgang av dine behov sammen med en demonstrasjon av e-handelsløsningen til WordPress. 
woocommerce import med excel

Import av varer

Det er enkelt å importere varer fra eksempelvis Excel eller andre databasekilder for å forenkle innleggelse og fremtidig vedlikehold av nettbutikken. 
woocommerce med forskjellige betalingsløsninger

Kredittkort

Det er støtte i WooCommerce for flere typer kredittkort ut av boksen. Andre løsninger kan implementeres ved behov. 
woocommerce variasjoner og valg

VARIANTHÅNDTERING

Small, medium, large eller sort, hvit og grå, eller begge varianter. Svært mange produkter kommer i ulike varianter, også med samme varenummer. Dette er ingen hindring i WooCommerce nettbutikker.