woocommerce_banner3

Netthandel med WordPress

WooCommerce nettbutikk

WooCommerce er en gratis plugin til WordPress som gjør det enkelt å lage svært avanserte nettbutikker uten å måtte ha de store budsjettene. WooCommerce er laget for sømløs integrasjon mot WordPress og er den mest populære netthandelsløsningene i verden, noe som sørger for hyppige oppdateringer og funksjoner for de fleste behov uten kostbar programmering.

Fleksibiliteten i løsningen er stor noe som har medført til at 30% av alle nettbutikker i verden bruker WooCommerce i dag. Med WooCommerce kan du selge både fysiske og digitale produkter i din nettbutikk. Sammen med full støtte for avansert varianthåndtering er det få begrensninger. Det er også støtte for bookinger, medlemskap og månedlige abonnementer.

Det er støtte for flere kredittkortløsninger/betalingsløsninger uten mye ekstra arbeid.

WooCommerce er bygget med utviklerne i tankene. Siden det er basert på Open Source med et robust rammeverk i bunn kan vi i Megabite skalere nettbutikken til ditt behov. Det er full støtte for avansert import, noe som forenkler innleggelse av produkter og fremtidig oppdatering av priser i nettbutikken.  
woocommerce import med excel

Import av varer

Det er enkelt å importere varer fra eksempelvis Excel eller andre databasekilder for å forenkle innleggelse og fremtidig vedlikehold av nettbutikken. 
woocommerce med forskjellige betalingsløsninger

Kredittkort

Det er støtte i WooCommerce for flere typer kredittkort ut av boksen. Andre løsninger kan implementeres ved behov. 
woocommerce variasjoner og valg

VARIANTHÅNDTERING

Small, medium, large eller sort, hvit og grå, eller begge varianter. Svært mange produkter kommer i ulike varianter, også med samme varenummer. Dette er ingen hindring i WooCommerce nettbutikker.