Destinet publiseringsløsning CMS

­ Destinet er svært brukervennlig og trygt alternativ til open source lønsinger. Enkel i bruk og svært gode SEO egenskaper skiller denne fra andre løsninger.

Destinet

Vil du bli DestiNet partner?

Megabite AS er distributør for programvaren Destinet og har i dag flere partnere som står som  forhandler for Destinet publiseringsløsning. Vi tilbyr et meget gunstig partner program for deg som ønsker å kunne levere dynamiske nettløsninger i morgendagens publiseringsløsning. I praksis vil vårt partner program sette deg i stand til å levere fleksible nettløsninger som møter dagens og fremtidens krav, uten noen form for programmeringskunnskap. Partnerprogrammet er svært godt egnet for reklamebyråer og mindre It selskaper som har fokus på web. Se oversikt over de som er partnere her.

Hva kan Megabite tilby?

Megabite AS kan i tillegg til å være leverandør av publiseringsverktøy også tilby tjenester og støtte til andre deler av et web prosjekt. Ulike selskaper har ulike behov basert på egen kompetanse. Noe av det vil kan tilby er følgende:
 
  • Salgshjelp – innsalg til nye og eksisterende kunder
  • Demo nettsted med support og opplæring i å kjøre en demonstrasjon for kunde
  • Støtte i tilbudsfase med korrekt beskrivelse av teknologi
  • Implementering av grafisk design
  • Opplæring av sluttbruker
  • Bistand til kurs og seminarer

Demoweb

Alle Destinet partnere får egen demo web. En kan fritt benytte denne til å kjøre demonstrasjoner til kunder og teste ut funksjonalitet. Megabite tilbyr gratis opplæring og support til demo webben. Ta kontakt med Megabite AS om du ønsker en gjennomgang av partnervilkårene.

Grafisk Design

Megabite kan bistå med implementering av grafisk design i Destinet. Om ønskelig kan vi tilby partnere opplæring slik de selv kan utføre dette. Megabite kan utforme webdesign til dine kunder til fast pris om en ikke har designere selv.
Megabite Stavanger
phone-icon
Tlf:  51 59 26 52
post-icon
Postadresse: Postboks 8034, 4068 Stavanger
pin-icon
Besøksadresse: Ipark, Prof. O. Hanssensvei 7, 4021 Stavanger
Megabite Bryne
phone-icon
Tlf: 901 55 525
post-icon
Postadresse: Postboks 393, 4349 Bryne
pin-icon
Besøksadresse: Forum Jæren, 8. etasje, Hetlandsgata 9, 4340 Bryne
Megabite Egersund
phone-icon
Tlf:  45 60 28 01
post-icon
Adresse: Sokndalsveien 15, 4370 Egersund
Besøk oss på Facebook
Informasjonskapsler