Destinet publiseringsløsning CMS

­ Destinet er svært brukervennlig og trygt alternativ til open source lønsinger. Enkel i bruk og svært gode SEO egenskaper skiller denne fra andre løsninger.

Destinet

Endelig et publiseringsverktøy som er enkelt i bruk


Har du savnet et publiseringsverktøy som er enkelt i bruk, som har god forhåndsvisning? DestiNet™ er et publiseringsverktøy der oppdateringer gjøres direkte i din nettleser (for eksempel Internet Explorer eller Firefox).  En har full oversikt over de endringer en gjør da en jobber direkte på nettsiden. Siden det ikke er nødvendig med noen form for installasjon på din pc/mac, har du mulighet for å oppdatere nettsidene uavhengig av hvor i verden du befinner deg. Alt du trenger, er tilgang til internett.

DestiNet™ er spesielt godt egnet for oppsett med flere portaler (større nettsted), ettersom man har mulighet til å håndtere flere nettsteder fra en og samme administrasjon. En annen spesiell nytteverdi med dette er at alle nettsteder som er knyttet opp mot portalen kan dele media som tekst, bilder, video og lignende, gjennom den innebygde mediabasen. Destinet er svært bra for søkemotoroptimalisering av ditt nettsted.

Megabite AS er også distributør for programvaren. Dersom du driver et reklamebyrå el. og ønsker å forhandle Destinet Publiseringsverktøy, kontakt oss for en gjennomgang av betingelser og tjenester Megabite kan hjelpe med. Les mer om vårt partnerprogram her.

Kontakt oss, eller besøk våre lokaler i Stavanger for en demonstrasjon av publiseringsverktøyet.
skjermbilde2
Som vist i skjermbildet så er Destinet svært oversiktelig. En ser hva en skal redigere og kan  navigere gjennom nettstedet enten via sidemeny, eller bruke meny på nettstedet for å finne siden en skal redigere. Før musen over den informasjon en vil endre, enten tekst, bilde eller annen info og det dukker opp en blyant. Trykk denne og rediger.

Søkemotorvennlig

Med innebygget SEO (søkemotoroptimalisering) modul er det svært enkelt å jobbe med optimalisering av nettsider for Google og andre søkemotorer. En setter selv tittel, beskrivelse, ordtelling, og får en prosentvis tall av hvor mange ganger nøkkelord går igjen på siden med fargekode. Dette gjør det svært enkelt selv å optimalisere nettsiden for Google. 

Brukervennlig

"Kan du bruke Microsoft Office og Internet Explorer, kan du også bruke DestiNet". Brukeropplevelsen har stått i første rekke i utviklingen av versjon 4.0. Enkle operasjoner som å legge til, oppdatere og fjerne informasjon gjøres kjapt og effektivt.

Sikkert

DestiNet har en rekke innebyggede sikkerhetstiltak, som sørger for at din webportal alltid oppfyller dagens strenge sikkerhetskrav. Du kan sette seperat sikkerhet på både portalen, sidene, modulene. Du kan opprette roller og sette rettigheter på sider og enkeltmoduler.

Fleksibelt

DestiNet er "modulbasert". Ditt nettsted kan dermed enkelt bygges ut for å dekke behovene til din organisasjon, samt tilpasses dine grafiske retningslinger. Enkel adminstrasjon av Intranett og Ekstranett muliggjør effektiv kommunikasjon med ansatte, kunder og leverandører. Ønsker du flere språk på din portal, legges dette enkelt til.

Trygg driftsplatform

Destinet driftes i et av Norges største datasenter med alle de sikkerhetstiltak som følger med. Dette går på antall linjer og strømleveranse fra ulike leverandører. Sammen med back up server i Sandnes medfører dette til en svært stabil plattform. Back up tas regelmessig.

Har du gjort noe du angrer på?

Når en jobber aktivt med en nettside så hender det innimellom at en gjør ting en ikke burde gjort. Slette et bilde eller tekst. En skulle gjerne ønske å kunne gå tilbake til utgangspunktet. Dette kan du gjøre i Destinet. Klikk på "Angre" se gjennom loggen og sett nettstedet tilbake til slik det var på det tidspunktet du selv ønsker. Alt du gjør blir loggført.