Publiseringsløsning/CMS/WordPress

Oppdater dine nettsider uten fagkompetanse

Publiseringverktøy, publiseringsløsning eller CMS: ulike navn på samme ting, et verktøy som brukes til enkelt å kunne publisere innhold på Internett. Selve grunnmuren i et nettsted. Velg rett publiseringsløsning i forhold til dine behov. WordPress, Destinet, ulike veier å gå.
nettside-screenshot

Publiserings- løsning

Publiseringsløsning (CMS)

En publiseringsløsning eller publiseringsverktøy er en type programvare som gjør at en kan vedlikeholde og bygge nettsider uten noen spesiell fagkompetanse innen web. Om en kan bruke ordinære Office-progam, vil en også kunne bruke en publiseringsløsning.

De aller fleste nettsteder i dag er laget med en publiseringsløsning (også kalt publiseringsverktøy eller CMS). Markedet flommer over av løsninger og det er ikke lett å velge riktig. Megabite AS har kompetanse på flere verktøy, men står i dag som leverandør av WordPress og Destinet CMS. 

Velg løsning til dine behov

Megabite har valgt å ikke utvikle en egen løsning, men heller ha fokus på å finne de beste produktene i markedet å tilby våre kunder. I dag stilles det store krav til en publiseringsløsning. Mye med tanke på brukervennlighet, men også i forhold til tekniske egenskaper som i sin tur vil kunne gi bedre oppføring i søkemotorer som Google.

Når Megabite eller andre lager webdesign til et nettsted, er det ofte en forutsetning at en kjenner publiseringsløsningen som skal benyttes. Årsaken er at en del publiseringsløsninger har begrensninger på hva som er mulig å implementere.

CMS og SEO

I dag har de fleste av våre kunder stort fokus på søkemotoroptimalisering. Det er stor forskjell på ulike publiseringsløsninger på hvor bra de er til å få nettsted synlig. Lages det korte og fine adresser, kan en sette inn beskrivelse og nøkkelord på hver side, lager løsninger site-map og robot.txt-filer? Ta kontakt med oss, eller kom innom våre kontor i Stavanger for en demonstrasjon av ulike løsninger.

Megabite er distributør for DestiNet og kan tilby svært gode betingelser for de som ønsker å forhandle løsningen. Les gjerne mer om vårt program her eller kontakt oss for en uforpliktende demonstrasjon.