Webdesign

Nye nettsider tilpasset deg og dine kunders behov

Ønsker du nytt nettsted / nettsider til din bedrift. Vi leverer tilpassede løsninger eller rimelige oppstartspakker. Les mer for å finne hva som passer best for deg og din bedrift. Vi tilbyr flere ulike publiseringsløsninger CMS basert på ønsker og budsjett. Vi er spesialister på WordPress og Destinet CMS, og kan skreddesy nettsider som passer din bedrifts sine behov for å lykkes innen digital markedsføring. Megabite AS har kontorer i både Stavanger, Bryne og Egersund. Velkommen innom for en uforpliktende prat. 
Webdesign Stavanger - Bryne - Egersund

Nettsider / webdesign

Et godt webdesign skal presentere virksomheten med rett profil og kommunikasjon, og være innbydende og elegant. Det skal gjøre nettsiden synlig i søkemotorer som Google og ha gode landingssider for å lykkes med digital markedsføring, både på sosiale medier og med kjøpte annonser på Google (Ads).

Megabite AS har jobbet med webdesign i 20 år og levert tusenvis med nettsider. Vi jobber i lag med deg som kunde for å møte dine mål, og samtidig ha respekt for budsjetter. Megabite AS har kontorer i Stavanger, Bryne og Egersund. 

Hvorfor Responsivt design

Et populært ord i disse dager er Responsivt Design. Kort fortalt er det en  nettside som skalerer seg etter alle skjermstørrelser og blir på den måten mobilvennlig. Tre spalter kan bli to på en tablet, og i sin tur en spalte på mobil. Dette krever kunnskap om faget utover kun å bruke en template i WordPress slik mange gjør. Alle nettsider som leveres av Megabite AS har et like stort fokus på mobil visning som desktop. Sosiale medier og synlighet i Google gjør at stadig flere besøkende fra nettsiden benytter mobiltelefon. 

Publiseringsløsning, hva bør jeg velge?

En publiseringsløsning eller publiseringsverktøy er en type programvare som gjør at en kan vedlikeholde og bygge ut nettsider uten noen spesiell fagkompetanse innen web. Megabite forhandler og leverer flere typer publiseringsverktøy eller publiseringsløsning (CMS). Dette gjør oss i stand til å velge den løsningen som passer best til din virksomhet. Kom innom vårt kontor i Stavanger for en demo. WordPress er den absolutt største løsningen i verden i dag, og en løsning som også har stor støtte hos 3. parts utviklere med over 50 000 plugìns, noe som gjør det lett å utvide funksjonalitet til en lav kostnad. Vi har bygget opp en stor kompetanse på WordPress gjennom mange år og har levert hundrevis med løsninger. Megabite AS er også distributør for Destinet CMS, en norskutviklet publiseringsløsning med høy kvalitet som har egenskaper andre løsninger ikke kan matche. 

Fastpris på nytt nettsted?

Få tilbud på nye nettsider som er tilpasset dine behov

Ønsker du nytt nettsted / nettsider til din bedrift. Vi leverer tilpassede løsninger for din bedrift. Hva som passer best for deg er noe vi kan diskutere slik vi kan finne den riktige løsningen til rett pris. Vi har mange løsninger å velge mellom og kan levere løsninger fra små nystartede selskaper til store konsern. Vi har høy kompetanse på de mest brukte publiseringsløsningene i markedet, eksempelvis WordPress og Destinet og kan sette sammen pakker slik du kan lykkes innen digital markedsføring.
 

Web

Her er noen eksempler på websider vi har designet. Klikk på linken under for enda flere referanser.
petoro_ref2020
scanmudering_ref2020
acona_ref2018
preikestolen_ref2019
ref_multiblokk
zaptec_ref