Webdesign

Nettsider tilpasset deg og dine kunders behov

Ønsker du nytt nettsted / nettsider til din bedrift. Vi leverer tilpassede løsninger eller rimelige oppstartspakker. Les mer for å finne hva som passer best for deg og din bedrift. Vi tilbyr flere ulike publiseringsløsninger CMS basert på ønsker og budsjett.
Webdesign-hovedgrafikk-940

Webdesign

Et godt webdesign skal presentere virksomheten med rett profil og kommunikasjon, og være innbydende og elegant.

Hva er et godt webdesign? Vi i Megabite har jobbet mye med statistikk og markedsføring og vet det krever mer en kun et fint webdesign. En behøver god navigering og god kommunikasjon i tillegg.

Hvorfor Responsivt design

Et populært ord i disse dager er Responsivt Design. Kort fortalt er det en  nettside som skalerer seg etter alle skjermstørrelser og blir på den måten mobilvennlig. Tre spalter kan bli to på en tablet, og i sin tur en spalte på mobil. Dette krever kunnskap om faget utover kun å bruke en template i WordPress slik mange gjør..

Publiseringsløsning, hva bør jeg velge?

En publiseringsløsning eller publiseringsverktøy er en type programvare som gjør at en kan vedlikeholde og bygge ut nettsider uten noen spesiell fagkompetanse innen web. Megabite forhandler flere typer publiseringsverktøy eller publiseringsløsning (CMS). Dette gjør oss i stand til å velge den løsningen som passer best til din virksomhet. Kom innom vårt kontor i Stavanger for en demo.

Fastpris på nytt nettsted?

Få tilbud som er tilpasset dine behov

Ønsker du nytt nettsted / nettsider til din bedrift. Vi leverer tilpassede løsninger for din bedrift. Hva som passer best for deg er noe vi kan diskutere slik vi kan finne den riktige løsningen til rett pris. Vi har mange løsninger å velge mellom og kan levere løsninger fra små nystartede selskaper til store konsern. 
 
Startup er en kjapp, enkel og rimelig måte å få en bra nettside på. - og det helt uten programmeringskunnskap. Ikke nøl, det er gratis å prøve!

Web

Her er noen eksempler på websider vi har designet. Klikk på linken under for enda flere referanser.
banner-idea-petoro
pmp_synskirurgi-ref
acona_ref2018
preikestolen_ref2019
AkvaGroup-Ref01_v2
ref_kronenhotels