Google Ads

Google Ads er et annonsenettverk som eies av Google. Det gir bedrifter muligheten til å vise annonser på Google søkeresultatssider og på nettsteder som er del av Googles annonsenettverk. Annonsene kan være søkeordbasert eller displayannonser, og bedriften betaler kun når en bruker klikker på annonsen. Dette kalles pay-per-click (PPC) annonsering.
GoogleAdWords-Statistikk

Mål resultatene dine

Annonsering på nett gir deg enkelt oversikt over kostnader for annonsene dine og hvilken effekt de har. Ved å se hvilke annonser som får klikk og hvilke som ikke gjør det, ser du også raskt hvor du skal investere i kampanjen din. Det kan igjen øke avkastningen på investeringen din. Annonsering på nett passer både for store og små bedrifter.

Kost per klikk annonsering

Ved hjelp av PPC (pay-per-click) eller kost per klikk annonsering blir du bare belastet dersom noen klikker på annonsen din eller ringer deg, og ikke per visning. Det betyr at du i tillegg får kostnadsfri eksponering dersom annonsen ikke blir klikket på. Du bestemmer selv hvor mye du er villig til å betale for ett klikk.

Kontroll på kostnadene dine

Med Google Ads får du kontroll over budsjettet ditt. Budsjettet for annonsene dine bestemmer du selv, det finnes ingen maks eller minimumsgrenser for budsjett. Du velger hvor mye du bruker per måned, per dag og per annonse. Vi gir deg veiledning for å finne et budsjett som passer deg og din bedrift.

Annonsering på nett kan skape mer trafikk til nettsiden din, økt salg i nettbutikk, flere registreringer i skjema eller nyhetsbrev og merkevarebygging for dine produkter.
Google_ads_stavanger4

Annonsere på Google? Få bedre utnyttelse av Google Ads

Det er flere grunner til at din bedrift bør overlate Google Ads annonsering til byråer som har kompetanse på dette for å spare penger og få en betydelig bedre utnyttelse av annonsebudsjett. 

Les vårt blogginnlegg om temaet
AdWords-Sertifisering-Nor

Vi har ansatte som er sertifisert for søkeannonser

En betraktelig andel besøk på nettsider kommer i dag fra Google søk. Megabite kan hjelpe deg med synlighet for betalte annonser på Google, slik at man har større mulighet til å bli synlig i det øyeblikket potensielle kunder gjør et søk etter en tjeneste du tilbyr. Med Google Ads annonsering får du målbare resultater, høy fortjeneste og lave kostnader.

Fordeler med Google Ads

Muligheten til å bli sett av kunden i øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Du når frem til riktig person på riktig tidspunkt.

Du betaler bare når kunden klikker på annonsen din eller ringer deg. Du kan målrette annonsen din mot kunder i et bestemt land, område eller by - eller innenfor en viss radius. Du kan også målrette mot spesifikke interesser, kjønn og aldersgrupper.

Få oversikt over hvor godt annonsen din fungerer, hvor mange som ser annonsen og hvor mange som klikker på den. Budsjettet kan når som helst endres og det er ingen bindingstid på kampanjene. Disse kan stoppes og startes igjen når det passer deg.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi kan opprette effektive tekstannonser for å nå dine mål innenfor ditt budsjett og forbedre tekstannonsen dine med hjelp av de rette utvidelsene.

Velge riktige søkeord og samsvarstyper, og strukturere annonsene dine på en oversiktlig og effektiv måte.

Analysere statistikken for annonsene dine for å gjøre forbedringer og sammenligne statistikken din for betalt og organisk søk.

Sende deg månedlige rapporter over hvilken effekt annonsene dine har og hjelpe deg med forbedringer av annonsene dine.

Hva er målet med annonsene dine?

Ønsker du flere besøkende på nettsiden din, registreringer til skjema eller nyhetsbrev? Eller ønsker du å fremme kjennskap til din merkevare eller oppringninger til din bedrift?

Vi hjelper deg å sette opp effektive tekstannonser som passer for din bedrift for å nå dine mål.

Vi hjelper deg

Med AdWords kan du styre annonsene dine på Google søk, og få statistikk på hvem som besøker nettstedet ditt eller ringer bedriften din. For hjelp med dine annonser kontakt Megabite for å høre hva vi kan gjøre for deg.