Megabite AS starter filmavdeling

banner-rune-svein02
1. august i år startet Megabite AS egen filmavdeling med to erfarne filmskapere. Rune Sørensen og Svein Molaug kommer fra et annet selskap som har jobbet med film i flere år og har laget film for selskaper som Kolumbus, Lyse, Kverneland bil, Nordea, Viking F.K, Rema 1000 med flere.

Megabite AS har de siste årene jobbet mye med digital markedsføring, mye rettet mot begreper som innholdsmarkedsføring, også kjent som content marketing. De siste årene har vist oss at behovet for film på nettsider har blitt større, mye takket være økt båndbredde og kanaler som YouTube og ulike streaming kanaler.

Avdelingen får navnet Megabite Film og vil ha fokus på å skape en større bredde innen filmproduksjon en det som hittil har vært vanlig. Film har vært relativt kostbart med filmproduksjoner ofte større en nødvendig. Årsaken til dette har nok vært størrelse og omfang på de kanaler det var rettet mot som ofte var tv og kino som eneste alternativer. I dag har nettsider, sosial media og YouTube og lignende skapt et helt annet bruksområde for film. Vi ønsker å tilby en stor bredde av film som dekker alle budsjetter, også de helt lave. Eksempelvis vil vi kunne tilby produksjonsbedrifter å kunne lage film av alle sine produkter, ikke kun presentasjon av virksomheten som har vært normalt til nå. Gjennom å presentere alle produkter kan en også lage opplæringsvideoer til support for å få et bedre kundefokus.
Film og filmproduksjon i Stavanger
Megabite Film vil også ha fokus på film med lav inngangskostnad. Vi ser på behovet sammen med kunde og i svært mange tilfeller vil en film med lavt budsjett være godt nok. Vi har eget utstyr og kan være svært effektive i produksjonen. Vi kan skaffe skuespillere ved behov. 


Hvordan lykkes med innholdsmarkedsføring gjennom bruk av film?
 

Konseptet innholdsmarkedsføring baserer seg på å gi merverdi til kunder. Ofte så går det i å skrive artikler som engasjerer, enten gjennom å gi gode råd, faglige artikler som kunder liker og ønsker å lese. Film kan gjøre det samme på en enda sterkere måte. Dette kan være gjennom å presentere løsninger, fremvise det gjennom bruk av film, vise bruksområder osv. Når en poster film på Facebook spilles denne av enten Facebook brukeren vil det eller ei, og eksponering blir svært god. 

Det er laget egen nettside for Megabite Film. Besøk siden her og se på referanser. 
 
kjetil-bloggbilde
Av:
Kjetil Kleppe
Styreformann og digital rådgiver, Megabite AS
kleppe@megabite.no

Kjetil Kleppe har jobbet med utvikling og rådgivning innen web i 18 år.

Eldre innlegg

Megabite Stavanger
phone-icon
Tlf:  51 59 26 52
post-icon
Postadresse: Postboks 8034, 4068 Stavanger
pin-icon
Besøksadresse: Ipark, Prof. O. Hanssensvei 7, 4021 Stavanger
Megabite Bryne
phone-icon
Tlf: 901 55 525
post-icon
Postadresse: Pb. 115, 4379 Egersund
pin-icon
Besøksadresse: Forum Jæren, 5. etasje, Hetlandsgata 9, 4340 Bryne
Megabite Egersund
phone-icon
Tlf:  901 55 525
post-icon
Postadresse: Pb. 115, 4379 Egersund
post-icon
Adresse: Sokndalsveien 15, 4370 Egersund
Besøk oss på Facebook
Informasjonskapsler
Personvernerklæring