25.februar.2021

Styrker laget ytterligere


Megabite Reklamebyrå ansetter Aasmund Nikolaisen (25) som fotograf, video- og innholdsprodusent.

a%cc%8asmund s
– Film og foto er tjenester våre kunder etterspør og som vi leverer mye av om dagen. Vår satsing på innholdsproduksjon og digital markedsføring krever at vi leverer raskt, effektivt og med høy kvalitet til våre kunder. Aasmund inngår i vårt film- og fototeam og skal sørge for at de gode historiene blir formidlet på en sterk visuell måte med et engasjerende innhold som når ut og frem til sitt publikum, sier daglig leder Roar Hasle i Megabite. 

25-åringen er fra Kristiansand, har fagbrev som elektriker og er i ferd med å fullføre bachelor i medieproduksjon fra Universitetet i Agder. Aasmund er tross sin unge alder en erfaren videoprodusent, fotograf og lyddesigner. Han har vært i gamet siden han var 15 år og har drevet Nikolaisen Media siden 2019.
 
– Aasmund tilfører oss mye energi, er «fremme i skoa», kreativ, teknisk sterkt, har et veldig fint blikk og er god til å sette seg inn i kundens problemstillinger. Han har erfaring med alt fra reklamefilm og foto til dronekjøring og livestreaming. Det er veldig kjekt å få Aasmund til Megabite, sier en fornøyd Hasle. 

Aasmund ser også frem til å starte en ny og spennende jobb i Megabite.

– Det har vært en pangstart og mye å gjøre fra dag én! Jeg er veldig glad for å være med på laget, og ser frem til å kunne jobbe med spennende prosjekter for våre kunder i Stavanger, Sandnes og Jæren og Dalane, sier Nikolaisen.