27.august.2020

Per Andersen – ny rådgiver for digitale og sosiale medier!


– Vi ønsker vekst, og vi ønsker å bygge et kreativt og framtidsrettet byrå til glede for eksisterende og nye kunder, sier markedsrådgiver Rune Langemyhr i Megabite Reklamebyrå.

per
I en turbulent tid har vi vært heldige, men også dyktige. Her er det bare å sende en stor takk til kundene våre og til gjengen vår som jobber steinhardt hver dag for å lykkes. Vi har ambisjoner, vi har god pågang av nye prosjekter og nye kunder, og vi har klart å skape gode resultater tross markedsituasjonen. Vi ønsker å tilby tjenester som dekker hele verdikjeden til kundene våre og er sterke i troen på at vi skal kunne styrke vår markedsposisjon på Jæren og innover mot Sandnes og Stavanger.

– Vi må tørre å være offensive, og vi er veldig fornøyde med ansettelsen av Per. Det er kjekt å få på plass nok et nytt engasjert og klokt hode, sier daglig leder Roar Hasle.

megabite2
Fra venstre: Rune Langemyhr, Per Andersen & Roar Hasle i Megabite Reklamebyrå.
 
Per er en allsidig kar med lang fartstid innen kommunikasjon, markedsføring og produksjon av innhold til ulike flater. På CVen finner vi en tidligere elektromontør, pleieassistent, faglærer, markedskonsulent, digital produksjonskonsulent, fasilitator, skuespiller, statist, idémaker og rådgiver.

Per har erfaring fra reklamebyrå og har jobbet med salg, idéutvikling, strategi, taktisk rådgiving, prosjektledelse, produksjon og distribusjon av innhold, optimalisering og analyse.

– Jeg gleder meg til å starte i ny jobb. Megabite har en spennende kundeportefølje, gjør mye bra innenfor design, merkevarebygging, innholdsmarkedsføring, sosiale medier, web, digitale løsninger, film og foto. Jeg gleder meg til å jobbe på tvers av kanaler, skape resultater for kundene våre og være med å bygge byrået videre sammen med kjekke og flinke folk, sier Per.
 
Ta gjerne kontakt med Per for en drøs på telefon 402 41 184 eller per@megabite.no