22.august.2019

Ny nettside for PMP Synskirurgi


Megabite har laget ny nettside for PMP Synskirurgi i Stavanger. Laserbehandling for nærsynthet, langsynthet, hornhinneskjevhet og alderssyn er blant tjenestene klinikken tilbyr.

aktuelt nyhet pmp2
Som alternativ til briller eller kontaktlinser tilbyr PMP Synskirurgi laserkorreksjon av nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner samt alderssyn fra sin klinikk i Stavanger. Dr. Petter Montagu-Pettersen som er lege og spesialist i øyesykdommer står bak klinikken og har svært lang erfaring med synskirurgi. 

Megabite har hatt hovedansvaret for markedsføring for klinikken i flere år, herunder web, Google SEO og Ads, sosiale medier og filmproduksjon. Nytt nettsted er bygget med WordPress og Divi tema. Målet med nytt nettsted er å gi nok god og saklig informasjon til de som vurderer å få gjort noe med synet sitt.

Nettsiden har fokus på god synlighet i søkemotorer og gir gode landingssider med utfyllende artikler. For å oppnå god synlighet i søkemotorer som Google nytter det ikke lenger å kun ha riktig metadata og korrekt kode. Innhold med god kvalitet er det aller viktigste, noe nettsiden til PMP Synskirurgi har hatt fokus på gjennom flere år, og som gir resultater med stadig økende trafikk fra Google. 

www.pmp-synskirurgi.no