10.september.2019

Ny krimforfatter med egen nettside


Espen Skjerven skriver spenningskrim og har nylig debutert med sin første bok Slakt. Skjerven sin bakgrunn som dommer i Jæren tingrett gjør historien bak boken spennende.

espenskjerven-forfatter stavanger
Megabite har laget nettside for forfatteren Espen Skjerven, noe som ikke er helt vanlig i bransjen, men noe vi tror vil gjøre det lettere for han å nå et større marked gjennom egeninnsats i markedsføring utenom hva forlaget gjør. Det er også laget en egen Facebook side. 

Vi har selvsagt lest boken og gir den tommelen opp. Boken Slakt gir spenning og underholdning fra begynnelse til slutt. Den stopper ikke å engasjere, og er lettlest og fengende. Spenningen og overraskelsesmomentene bare øker og øker gjennom boken. Jeg håper virkelig at dette er bok nr. 1 i en rekke bøker med fra Skjerven med hovedfiguren Tom Graystone. Troverdigheten rundt det faglige er høy når en kjenner forfatteren sin bakgrunn og erfaring. Handlingen i boken utspiller seg på Jæren noe som gjør det ekstra kjekt å lese for oss  som bor i denne regionen

Det er bare å ta hatten av seg for en fantastisk debut og vente på oppfølgeren. Kan anbefales på det varmeste!

Nettsiden er laget med WordPress og Divi tema. 

https://espenskjerven.no