10.august.2021

Cato Roaldsøy - ny front-end utvikler


Vår avdeling i Stavanger øker kompetansen innen front-end utvikling med fokus på WordPress.

cato nyhet3
Megabite sin avdeling i Stavanger har jobbet med utvikling av nettsider siden 2001. Gjennom en omfattende satsing på CMS løsninger som WordPress kommer også behovet for dyktige utviklere, noe som er viktigere nå en noen gang. De største CMS løsningene er open source og ikke ferdig "hyllevare", noe som krever mer av oss som leverandør. 

Cato Roaldsøy har flere års utdannelse innen programmering og skal bistå med utvikling av gode webløsninger basert på WordPress. Cato vil jobbe aktiv med nye prosjekter og videreutvikling av vår satsing på WordPress og andre CMS løsninger. 

WordPress er verdens største CMS løsning for publisering av innhold til web med en markedsandel som ligger skyhøyt over alle andre konkurrerende løsninger. For å kunne levere gode, raske og stabile nettsider krever det mye kompetanse innen både WordPress og det kollosale økosystemet som ligger bak. Megabite må ha fokus på sikkerhet og ytelse og kunne programmerer egne funksjoner i mange tilfeller. Dette er oppgaver som Cato vil jobbe med daglig.