06.januar.2021

Ansetter ny fotograf og videoprodusent


Megabite Reklamebyrå satser på kreativ foto- og videoproduksjon og ansetter Fride Moen (25) som fotograf, video- og innholdsprodusent.

thumbnail fride jpg bj%c3%b8rn
– Vår digitale satsing krever at vi leverer raskt, effektivt og med høy kvalitet til våre kunder. Foto og film er tjenester våre kunder etterspør og vi har levert mye av de siste årene, sier daglig leder Roar Hasle.
 
Fride skal sørge for at de gode kundehistoriene blir formidlet på en sterk visuell måte med et engasjerende innhold. Fride fra Egersund og nyutdannet med bachelor i medieproduksjon fra Høgskulen i Volda. Hun er allerede en erfaren freelancefotograf med flere trofaste følgere og en rekke oppdragsgivere som lovpriser produksjonen hennes på instagramprofilen @fridemoen.
 
Fride er svært motivert for en jobb hvor hun kan jakte de beste motivene, kreative komposisjoner og bunnsolide edits – det får hun gode muligheter til hos oss. Fride ga oss raskt ett veldig godt inntrykk. Hun er proaktiv, energisk, blid og har et utrolig godt blikk.
 
– Vi er trygge på at Fride tilfører kreativitet, spisskompetanse og ungt mot. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier en fornøyd Hasle.

thumbnail fride